Skip to content

Hotel Rural Biniarroca

36321753-Original

Elke keer voel ik mij net een prinses wanneer ik verblijf bij Hotel Rural Biniarroca op Menorca. Mijn hart maakt een sprongetje bij het zien van de sprookjesachtige tuin vol met kleurrijke bloemen en authentieke beelden. Je kunt hier heerlijk dineren en lunchen, een verkoelende duik nemen in het zwembad, genieten van de idyllische omgeving en ontspannen tijdens een massage. Eigenaresse Sheelagh weet als geen ander wat gastvrijheid is en zorgt altijd voor een warm welkom door haar of haar team.

Vandaag maak ik mij klaar voor een heerlijk dagje aan het zwembad. Misschien trek ik er zelfs nog even op uit met mijn auto. Op Menorca zijn talloze mooie strandjes ter vinden. Ik sta op en begin mijn dag met een heerlijke douche. Mijn kamer is authentiek ingericht: terracotta tegeltjes op de vloer, traditionele houten meubels en zachte kleuren. Zodra ik klaar ben, geniet ik eerst van het huisgemaakte ontbijt.

Een verfrissende duik maakt mij wakker en ik warm op in het ochtendzonnetje, die langzaam hoog naar de hemel stijgt. Vakantiegangers zijn hier de koning te rijk…

36321753-Original

Bekijk deze onderstaande huisjes ook eens!

Yukadi Village Le Logis

Deze leuke, speels opgezette camping Yukadi Village Le Logis in Saint Palais-Sur-Mer heeft een prachtige...

Appartement Gasthof Moosalm – 6-7 personen

In de wijk Moos aan de rand van het dorp Sölden ligt appartement Gasthof Moosalm....

Chalet Maison Trois Vallées met sauna – 12 personen

Chalet Maison Trois Vallées is een mooi en ruim chalet gelegen in Le Bettaix. Het...