Skip to content

Chalet Grünwald Resort - 12-14 personen

5467-6

Het Grünwald Resort ligt direct aan de piste en heeft, door de ligging op een heuvel, een spectaculair uitzicht over Sölden. Je kunt vanuit het Grünwald Resort met de ski’s naar de Gigijochbahn (rode piste, nummer 21). Mocht je liever de skibus willen pakken, dan stopt deze voor de deur.
Het Grünwald Resort bestaat uit een hoofdgebouw met 5 appartementen, 6 omliggende chalets, een restaurant ‘Panorama Alm’ met bijbehorende après-ski (geopend tot 20.00, keuken sluit om 18.00).
Het centrum van het levendige en gezellige Sölden bevindt zich op ca. 1500 meter afstand. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants, bars en après-ski mogelijkheden.
In het hoofdgebouw is een skiberging met skischoenendroger. Ook is er in het Grünwald Resort een wasmachine (€ 5,00 per keer) en bieden zij volgende service aan: broodjesservice, boodschappenservice bij aankomst, ontbijt en skipas verkoop.
In de meeste appartementen en chalets bevindt zich een Nespresso koffiemachine. Het gaat hier echter om een zeer speciale editie en hier zijn speciale cups voor nodig die alleen in de receptie verkrijgbaar zijn (tegen betaling).

5467-6

Bekijk deze onderstaande huisjes ook eens!

Hotel Nama Retreat

Een paar kilometer landinwaarts vanaf de westkust en je staat in Pastida, waar je het...

Noord, Centraal en Lissabon (hotels) 11 dagen

Een en al historie: midden in het historische centrum van Porto logeer je hier in...

Appartement Erzherzog Johann – 8-10 personen

Erzherzog Johann ligt aan de dalafdaling van Rohrmoos naar Schladming met directe aansluiting op de...