Skip to content

Iliovasilema Suites

36732874-Original

Santorini geeft mij een magisch gevoel. Ik kom er graag om te genieten van de Griekse gastvrijheid. Steeds weer word ik verrast door de mooie plekjes op het blauw met witte eiland. Vandaag ga ik langs bij een nieuwe ontdekking om te kijken of het eiland mij weer kan verrassen.

Wanneer ik aan kom rijden bij Iliovasilema Suites zie ik het al snel: wat een paradijsje. Het parelwitte complex is mooi afgewerkt met natuurlijke stenen. Als ik verder loop, valt mijn mond open van wat ik zie. Vanaf deze hoogte heb ik een eindeloos uitzicht over de Egeïsche Zee. Iliovasilema is het Griekse woord voor zonsondergang. Ik kan me alleen maar inbeelden hoe mooi die vanaf hier moet zijn.

Na mijn kennismaking met het vriendelijke team, vertrek ik naar mijn kamer. Ook deze weet mij positief te verassen. Het is er luxe ingerichte met comfortabele meubels. De lichte kleuren geven een fris en ruim gevoel. Snel trek ik mijn zwemkleding aan om een sprong te nemen in het zwembad. En als het zo ver is, ga ik vanuit mijn ligstoel genieten van de ‘Iliovasilema’.

36732874-Original

Bekijk deze onderstaande huisjes ook eens!

Villas Casa Vieja

Het is al laat in de middag als ik Villas Casa Vieja voor me zie...

Hotel Coracao de Fatima

Modern en comfortabel stadshotel in het centrum van Fatima, vlakbij de Bedevaartskerk. Met 47 kamers...

Quinta Sao Miguel de Arcos

Het is een stralende dag vandaag en een zacht briesje waait door mijn haar. Deze...