Skip to content

Chalet-appartement Lili Combinatie 3 appartementen - 30 personen

2595

Chalet Lili is een mooi, luxe chalet met drie ruime appartementen in Les Menuires. Het chalet is gunstig gelegen in het hoogste gedeelte van Les Menuires; in de wijk Reberty 2000. De eerste piste is gelegen op slechts 100 meter van de appartementen en de skilift ‘Doron’ loopt vlak langs het chalet. De skischool is op ca. 200 meter afstand gelegen en is skiënd bereikbaar.
Chalet Lili kent drie ruime appartementen, die elk één verdieping beslaan. Het interieur is met veel hout ingericht en heeft een warme uitstraling. Verder beschikt elk appartement over een houtkachel, Wi-Fi-internetverbinding en privé-sauna!
De supermarkt vind je op 50 meter, het eerste restaurant op ca. 100 en de overige faciliteiten vind je op ca. 400 meter afstand van Chalet Lili. Het centrum van Les Menuires is gemakkelijk per gratis shuttlebus bereikbaar, de halte is vlakbij het chalet gelegen. Je auto kun je in de eigen garage parkeren (max. 2.00 meter hoogte, tegen betaling) of gratis op één van de openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.
Op de begane grond van het chalet vind je het lokale specialiteiten-winkeltje van de eigenaar. Hier moet je zeker eens naar binnen stappen om de lekkerste kaas en worst te proeven!

2595

Bekijk deze onderstaande huisjes ook eens!

Chalet Erika – 15 personen

Chalet Erika is een ruim opgezet chalet van 250 m², centraal gelegen in Les Deux...

Appartement Caribou nr. 1, inclusief catering, zondag t/m zondag – 6 personen

De appartementen Caribou zijn gelegen op maximaal 5 minuten loopafstand van het centrum van Morzine,...

Appartementen Louis St. Elias Resort

Of je nu heerlijk met z’n tweetjes gaat, met het gezin of met de hele...