Skip to content

huur-huisje.nl

over ons

huur-huisje.nl

over ons

Huur-huisje.nl brengt verhuurder en huurder samen 

Over Huur-huisje.nl

Huur-huisje.nl is in het leven geroepen om te zorgen dat iedereen een goed beeld heeft van het aanbod van vakantiehuisjes, hotels en appartementen. 

Als bemiddelingsplatform verzorgt huur-huisje.nl een systeem waarin het aanbod van vakantiehuisjes, hotels en appartementen van verschillende verhuurders samen komen.

Door dit overzichtelijke systeem maken wij het aanbod voor jou als huurder veel duidelijker, waardoor je een beter geïnformeerde keuze kunt maken.

Bij het realiseren van ons platform hebben we rekening gehouden met alle mogelijke wensen en eisen die men kan stellen aan deze vakantiehuisjes. 

Hotel Quinta do Casal do Condado

Dit 16e eeuwse landhuis ligt op de oude pelgrimsroute naar Santiago de Compostela en ademt...

Odalys Residence Prestige Isatis

Het bergresort Odalys Residence Prestige Isatis in Chamonix ligt in het hart van de regio...

Hotel Grand

Met uitzicht over de Mgarr Haven, biedt het Grand Hotel Gozo jou een ideale locatie...

Het perfecte vakantiehuisje

Huur-huisje.nl heeft een enorm aanbod aan verschillende vakantiehuisjes. Denk daarbij aan huizen aan het strand, midden in de natuur of in een bruisende wereldstad.

Kortom voor iedereen wat wils, maak gebruik van onze filters om het perfecte vakantiehuisje voor jou snel en makkelijk te vinden.

Actueel en betrouwbaar

Dagelijks zoekt huur-huisje.nl de informatie van beschikbare vakantiehuisjes, hotels en appartementen op en brengt deze in kaart voor je.

Hierdoor krijg je altijd actuele en betrouwbare informatie over de huur huisjes te zien. Zodat je goed geinformeerd een keuze kunt maken.

Niet alleen huisjes uit Nederland

In het assortiment van huur-huisje.nl vind je vakantiehuisjes, hotels en appartementen terug uit onder andere de volgende landen Spanje, Griekenland en Frankrijk.

Bekijk voor het volledige aanbod uit alle landen ons aanbod.

het perfecte vakantiehuis

Kortom: huur-huisje.nl is de expert op het gebied van vakantiehuisjes, hotels en appartementen. Bekijk dan nu ook geheel vrijblijvend ons volledige aanbod hieronder.